Search
петок 6 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Заев го потчукнува Трамп за да му се поздрави (ВИДЕО) Не така Зоки уштипи га за дупе све му његово америчко

Откако прво помина покрај него се заврте и го потчукна по што испружи рака за да се поздрави.

Ова е сцената што се случи на самитот на НАТО Лондон.

Во главна улога Зоран Заев, споредна Доналд Трамп.

17 people are talking about this
https://twitter.com/i/status/1202350714313416705
loading...