Search
петок 24 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ВЛАСТА ВОВЕДЕ ПАТАРИНА ЗА ЈАСЕН

Поречието малку заживеа со преминот Јасен, се отворија рибници, мотели и многу скопјани уживаа во природата покрај езерото Козјак. И не само скопјани. Денес на власта, кога виде дека има движење ѝ текна дека може да ќари од тоа – воведе патарина на Јасен! Ненаситни.

Маче| 🇲🇰@Vlatko100janosk

Поречието малку заживеа со преминот Јасен, се отворија рибници, мотели и многу скопјани уживаа во природата покрај езерото Козјак. И не само скопјани.

Денес на власта, кога виде дека има движење ѝ текна дека може да ќари од тоа – воведе патарина на Јасен!
Ненаситни.

View image on Twitter
See Маче| 🇲🇰‘s other Tweets
loading...