Search
среда 26 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ДЛАБОКО ВО НОЌТА ВАРИ ЛЕЌА И ПЦУЕ ПО МАКС СТРУМИЦА

Дехидриран ЃУПТИН
Струмичани по прекар го викаат Ѓуптин, а после варење леќа 2 дена и пак да не прими вода и да не се свари, јас сопственикот на Маккс го нерекувам ДЕХИДРИРАН.
За да купи по 2 денари поефтина леќа, го собрал од некаде светското ѓубре кое не се вари за жива глава.
Каде да го најдеме дехидрираниот, за да му подарам 2 изгорени тенџериња кои настрадаа од варењето на неговата ефтина леќа?

Фотографија на Ване Цветанов.

loading...