Search
среда 8 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

СДСМ не е мултиетничка партија, другар Заев!

Македонија

Заболени
599
Мртви
26
Излечени
30
Активни
543
Last updated: 08/04/2020 - 08:40 (+02:00)

СДСМ, како наследничка на КПМ, СКМ и на СКМ-ПДП, е македонска партија, другар Зоран Заев. СДСМ е партија која никогаш немала и никогаш не смее да има било каков етнички предзнак или атрибут, како сопствена политичка или идеолошка определба. Такво нешто опасно може да ги поткопа идеолошките темели на партијата чиј претседател сега си ти. Затоа, те молам, внимавај и со зборовите, а и со делата.

loading...