Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

НЕДЕЛА Е ДЕН ЗА УЖИВАЊЕ БИДЕЈЌИ НЕ ТЕ БАРА ОЈО, КАМЧЕВА ВЕ ИЗРАДУВА СО НОВА ФОТКА

АНА КАМЧЕВА ШЕТА ВО ЛОНДОН, ИМА СЕ МОЖЕ СЕ, ДА ОДГОВАРА КРИВИЧНО АБЕР НЕМА, НЕМА НИ ОЈО, НИКОЈ СИТЕ СЕ ОПТЕРЕТЕНИ СО ИЗБОРИ, АНА Е ОПТЕРЕТЕНА ДАЛИ ЈА СЛЕДИМЕ НА ИНСТАГРАМ ТЕ СЛЕДИМЕ МУЦЕ ОСТАРЕНО.

ТУКУ АЈ ДА НАПРАВИМЕ СПОГОДБА ОРЦЕ НЕКА ОДИ ВО ЗАТВОР ТИ РААТ БИДИ ЕТЕ ЌЕ ТИ ПРОСТИМЕ И ЗА КУМОТ ЌЕ ТИ ПРОСТИМЕ И СЕКАКО БОМБИ НЕМА ВАЉДА ЕЛ ЧЕКА ДА ОБЈАВИ КАКО МУ СТЕНКАШ, МИСЛАМ ЌЕ ГО ЗАМОЛИМЕ ДА НЕ ОБЈАВУВА, А ОН СЕ СПРЕМАШЕ НА ДЕН НА ВМРО НА 23 ТИ….синојќа така ни се сони, ама сон кој да верува во соништа, баба ми Ана викаше СОНИШТА ГОМНИШТА НИКОМУ НИШТА, РАТКА УШТЕ НЕМА ДА ЗНАЕ ЗА РОГОВИТЕ ШТО СИНОТ И ГИ НОСИ ГОРДО.

loading...