Search
среда 26 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

КОЈА БУДАЛА Е ЗАЕВ, ЈОЦИ ОБЈАВИ СКРИН ОД ПРИВАТЕН МУАБЕТ СО ГЕРО

Немам намера да ги објавувам статусите ниту на Јоци ниту на Геро со двајцата сум во коректни односи, а како стареам сакам да имам  помалку непријатели, колку што се може де…само чатовите кои Јоци ги објави, а за кои Геро ми потврди дека се веродостојни…толку инаку да го делам мислењето на Героски..за Заев.

Фотографија на Jordanka Ivanovska-Joci.

Фотографија на Jordanka Ivanovska-Joci.

Фотографија на Jordanka Ivanovska-Joci.

Aleksandar Rodić, predsednik AMG, Zoran Zaev, premijer Makedonije, i Dragan Živković

loading...