Search
петок 24 мај 2019
  • :
  • :

Кој е Нинџа?

Кој е Нинџа? Или, на кого ВМРО-ДПМНЕ му даде значка на специјален агент на УБК за зачувување на уставниот поредок? Се дава ли на ваков човек пиштол магнум 38 и радиостаница со 16 канали за да ја слуша комуникацијата на тајната служба?

 

loading...