Search
среда 13 ноември 2019
  • :
  • :

Category: ТОП

Стефанова не му дава привремен пасош на Орце Камчев

Обвинителката Лиле Стефанова не се согласува Орце Камчев да добие...

Се едни исти фаци се мотаат по синдикатот на здравството

една слика милион речи од десно љубиша каранфиловски вечити манипулатор во...

Makcимчо запевао са Бреном, он је један велики и масиван југословен, уживајмо

Скоро сите кумановци вечерва беа на градскиот плоштад каде уживаа во...

Дали Ане е деветта кај осумте или осумте се враќаат во ВМРО?

СЛИКАНА ВО ФОУР, АНЕ НЕ СТАВАЈ МОНТАЖИ ЦРНА АНЕ 2014 ТА НЕ ПОСТОЕШЕ ОВАА КАФАНА...

НОЛА ЛАЖЕ, Пратеници од ВМРО-ДПМНЕ се потпишаа на демант на изјавата на Исмајлоска Старова за гласањето за промена на името

реакција Рангелова не е потписник, ама вчера јавно кажа дека неа никој не и...

КАМЧЕВ СЕ ПРАВИ НЕВИН ,А ЗАКАНИТЕ ДЕКА ДЕЦАТА НА ЗАЕВИ ЌЕ ПЛИВААТ ВО КРВ , А ОРЦЕ СО ТОА ШТО ПРАВИМЕ?

Камчев кука а неколку поткупени портали го пренесуваат дека он уствари е...

Обвинетите песнопојци од Молика си отвораат ресторани не одговараат пред законот

Обвинет во „Транспортер“: Ќе ја запустам турнејата на „Молика“ во...

КАТА И НОЛА, НОЛА ТВРДИ ОДАМНА БЕВМЕ СПРЕМНИ ДА МЕНИМЕ ИМЕ У 2014 ТА MИ PEKOA

Ката има телефонче и се јавува на видео кол од таму кај што е лалала

ДОБИВМЕ ЕСКЛУЗИВНО ПИСМО ВО КОЕ ДОЗНАВАМЕ ОРЦЕ ЧЕКА ВО СОФИЈА ПАСОШ

Целото писмо наскоро од како ќе видиме дали Камчев ќе добие пасош или не...

AKO BИ Е ЛАДНО ОВОЈ МАРКО ВЕЛИ ПО ПРОПИС Е, АКО ИМАТЕ ДЕЦА ИЛИ СТАРИ НЕКА МРЗНАТ

По пропис не смрзнаа Ако мора да се догревате, ако ви настинуваат децата,...