Занимливости

Фуркан Салиу: Премиере твоите луѓе по општините те лажат, а ти им веруваш!

Македонија

Заболени
11,202
Мртви
505
Излечени
7,108
Активни
3,589
Last updated: 05/08/2020 - 03:41 (+02:00)

Двете видеа на Перса Тодоровска се шернати повеќе од 1170 луѓе и се кликани над 134илјади пати само на мојот приватен профил за помалку од 8 часа, и ги разбирам различните коментари.
Некои коментари се мотивирани од жална слика (без канализација, без тротоари и асфалт) која доаѓа од населено место оддалечено само 12 километри од центарот на Скопје.
А некои се мотивирани од партиската книшка со оглед на тоа дека изборите се ближат… И нив ги разбирам 😊
За да ја затворам оваа дебата, повелете линк на предизборната платформа на господинот Наумовски… Еве што вети, па вие одлучете колку сработил. ⬇️
http://zivotzasite.mk/…/uplo…/2017/09/Programa-Gjorce-05.pdf
А погледнете го и видеото подолу…
Денешната ситуација треба да биде лекција и за Премиерот… Веројатно никогаш не бил во Орман, а сосема сум сигурен дека не ни знае каде се наоѓа улицата, а он се реши да им верува на луѓето околу него (кои што веројатно за прв пат ги гледа) и да тврди дека нешто било инсценирано.
Премиеру, не се брукајте, размислете добро пред повторно да отиде на настан каде што домаќин е ваш градоначалник, а посебно внимателни треба да бидете ако ве повикаат градоначалниците на Гази Баба, Аеродром или Ѓорче Петров. 😊

Двете видеа на Перса Тодоровска се шернати повеќе од 1170 луѓе и се кликани над 134илјади пати само на мојот приватен профил за помалку од 8 часа, и ги разбирам различните коментари. Некои коментари се мотивирани од жална слика (без канализација, без тротоари и асфалт) која доаѓа од населено место оддалечено само 12 километри од центарот на Скопје.А некои се мотивирани од партиската книшка со оглед на тоа дека изборите се ближат… И нив ги разбирам 😊 За да ја затворам оваа дебата, повелете линк на предизборната платформа на господинот Наумовски… Еве што вети, па вие одлучете колку сработил. ⬇️http://zivotzasite.mk/wp-content/uploads/2017/09/Programa-Gjorce-05.pdfА погледнете го и видеото подолу… Денешната ситуација треба да биде лекција и за Премиерот… Веројатно никогаш не бил во Орман, а сосема сум сигурен дека не ни знае каде се наоѓа улицата, а он се реши да им верува на луѓето околу него (кои што веројатно за прв пат ги гледа) и да тврди дека нешто било инсценирано. Премиеру, не се брукајте, размислете добро пред повторно да отиде на настан каде што домаќин е ваш градоначалник, а посебно внимателни треба да бидете ако ве повикаат градоначалниците на Гази Баба, Аеродром или Ѓорче Петров. 😊

Gepostet von Furkan Saliu am Donnerstag, 5. Dezember 2019

loading...
Види повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker