Search
понеделник 24 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Ajмее срцулушка Политико му се извини на Героски

Јас навистина не разбирам како човек да се справи со перјаницава на СДСМ. Божем се извинува, а во насловот вели дека сум рекол “Се што имам е тајна…”, па го објавува мојот пост, во кој не што не е кажано такво нешто, туку се тврди обратното. 😂 Овој човек е неоптужлив, секогаш ќе може да се вади на лудило.
Фотографија на Branko Geroski.
loading...