Search
недела 20 октомври 2019
  • :
  • :

Зошто Јасна Мандиќ не ја процесуирале до сега иако пријави има? Арафат Муареми? Коментар нешто?

За Јасна Мандиќ и нејзиниот регулар сопруг Роберт Мандиќ постоеле пријави за криминал охохох ама некој ја штител како што и вчера ја заштитија не и дадоа ефективен притвор…

Koj стои зад Контики агенцијата…читајте во наредните денови

Za povrzanosta so mafijata link tuka

фото докази

loading...