Search
петок 10 април 2020
  • :
  • :

ЗОШТО ГОСПОЃАВА ПРДИ НА ТАКВА СРЕДБА?

Македонија

Заболени
663
Мртви
30
Излечени
37
Активни
596
Last updated: 10/04/2020 - 07:49 (+02:00)

Ова е едно од посмешните видеа во последно време на социјалните мрежи кога на луѓето навистина им треба смеа.

За ова видео има различни теории од луѓето, но има нешто што е вистина односно што вистински се случило. Во видеото се вели дека тоа се случило за време на состанок за вирусот кој го зафати светот, но тоа не е точно. Излегува дека станува збор за состанок од 2015 во Тексас. Клипот е всушност стар цели 5 години поточно од мај 2015 година.

Второ на првиот човек на Тексас му бил доста повишен микрофонот на видеото, можеби не беше толку гласно како што слушавме, но се случи, и навистина е смешно.

За време на состанок градоначалник замина во тоалетот, но заборави да го исклучи микрофонот кој го носи на себе (Видео)

Секогаш осигурајте се дека вашиот микрофон е исклучен пред да влезете во WC.

loading...