Search
петок 22 март 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

Зоран Витанов: Се враќам од Виена и утре сум пред Собранието на Република Македонија!

loading...

Се враќам од Виена и утре сум пред Собранието на Република Македонија, затоа пто друга држава НЕМАМ!
Македонија е се што имаме!

loading...