Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ЗОКИ СВИРКА НА ГИТАРА ВО ОХРИД. А ЃОКО ОД ЦАРИНА ПОДМОЧКУЕ ЈООЈ КОЈ ПОЛТРОН И КЛИЕНТАЛИСТ ГАДНО

…ЗАЕВ ЗАСВИРЕ НА ГИТАРАТА НА ОРИЃАНСКИ НА МИТИНГОТ ВО ОХРИД..

…ЗАЕВ ЗАСВИРЕ НА ГИТАРАТА НА ОРИЃАНСКИ НА МИТИНГОТ ВО ОХРИД…

…ЗАЕВ ЗАСВИРЕ НА ГИТАРАТА НА ОРИЃАНСКИ НА МИТИНГОТ ВО ОХРИД…

Gepostet von MakStar am Freitag, 19. April 2019

loading...