Search
недела 20 октомври 2019
  • :
  • :

ЅИНГО СИ ЈА ВРАЌА ИМПЕРИЈАТА ВО КРАТОВО

На седницата на Совет на општина Кратово, одржана на 29.08.2019 година, со мнозинство гласови е донесена одлука за предлог командир на полициска станица Кратово, со поддршка на четири советници од Социјалистичка Партија на Македонија, заедно со други четири советници од други партии, кои даваат поддршка на речиси сите одлуки кои ги предлагаат советниците на СПМ.
loading...