Search
недела 20 октомври 2019
  • :
  • :

Жителите на Арачиново во #ClickPlus: Ни ветија дека 300 пилоти ќе вработат од Арачиново

Жителите на Арачиново во #ClickPlus: Ни ветија дека 300 пилоти ќе вработат од Арачиново
Во вечерашното издание на дебатниот магазин “Click Plus” на ТВ21 меѓудругото жителите на Арачиново рекоа дека им било ветено дека ќе бидат вработени 300 пилоти од Арачиново.
loading...