Search
понеделник 26 август 2019
  • :
  • :

Жерновски е уплашен затоа игра пиперевка пред Фамилијата?!

Мац, вчера во Комерцијална банка правам муабет со еден што му е близок на Жерновски, и го прашувал до каде е ревизијата што требаше да ја направи во општината и кога ќе ја руши терсата на вмро и он му кажа и на тебе да ти дојдат дома и да ти се закануваат дали би го направил тоа

razgovor so istaknat clen na SDSM

Жерновски наш предлог добронамерен, ако се плашиш откажи се еве нашиот сосптвеник ќе те замени не се плаши он…

andrej-zernovski-7

loading...