Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

Жена оперирана од рак на дојка, одбиена од ФЗОМ, ќе добие ортопедски градник од компанијата Медикус Хелп

Компанијата Медикус Хелп реши да донира ортопедски градник и протеза за 46-годишна жена, која беше одбиена од Фондот за здравство.

Причина за тоа беше што жената немала континуитет на здравствено осигурување од шест месеци.

 

„По објавата, компанијата Медикус Хелп одлучи да донира ортопедски градник и протеза за пациентката“ велат од Медикус Хелп, кои во својата објава споделија и телефонски број на кој ја повикаа пациентката да ги исконтактира.

loading...