Search
петок 22 март 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

Затоа што правел ромски ( читај цигански) работи, на Заев му дадоа плакета дека е асли РОМ да го гаѓа…дополни по желба

loading...

Dodeena plaketa na Presedatelot na sdsm Zoran Zaev 28 god. PCER vo romska politika i negoviot doprinos.

Фотографија на Samka Ibraimoski.

loading...