Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

Зашто ма Радо Бобо дајнерс се крие? Па знаеме дека е другарче на Оки…

ШЕЌЕРИНСКА: АПСОЛУТНО ДЕМАНТИРАМ БИЛО КАКВА ВМЕШАНОСТ ВО СЛУЧАЈОТ „РЕКЕТ“

ЈАС БОБО НЕ ГО ПОЗНАВАМ…

Foto
Фотографија на Владимир Карапетров Македонски.
OД ВРЕМЕТО КОГА БЕА ДРУГАРКИ И ГО ДЕЛЕА ПЛЕНОТ ПАРДОН РЕКЕТОТ
Фотографија на Миленко Неделковски.
loading...