Search
понеделник 24 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Запознајте го човекот кој има ПЕТ ЖЕНИ и 24 ДЕЦА (ФОТО)

Семејството Вилјамс во Роки Риџ во Јута, САД е многу поразлично од другите. Семејството има само еден татко, но пет жени и 24 деца кои живеат оддлено во два стана. Бреди Вилијамс кој е на 49 годишна возраст стапил во брак со петте негови сопруги – Полиа, Робин, Розмариа, Нониа и Ронда.

-Не е толку комплицирано – изјавил тој за АБЦЊуз. –Ние се сакаме. Имаме просто нормален живот помножен со пет – додал тој.

Семејството вели дека децата ги научиле околу полигамијата и дека тоа придонесува нивниот став кон ова прашање да биде со друг пристап, помодерен.

loading...