Search
понеделник 24 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Зајко почна да игра со симпатични бизнисменки за да не добиваат хејт како оваа од Групер парчево

Нина „Групер“ во игра за нова министерка за финансии

Oваа ја спремаат и за подпретседателка на СДСМ да биде ама џабе бе Зоке џабе такви ко маслинката ти рушат просек

N. Angelovska during Women in eCommerce, changing the current narrative. 3 April 2019. UNCTAD Photo / Jean Marc Ferré

Владиниот кабинет ќе претрпи измени со назначувањето министерка за финансии. На чело на ова министерство, како што неофицијално дознава Алсат, во трката меѓу трите жена, Нина Ангеловска, Татјана Штерјова и гувернерката Анита Бежовска Ангеловска, предводи Нина Ангеловска, ко-основач и извршен директор на платформата Групер.

Од разрешувањето на Драган Тевдовски во јуни, со Министерството за финансии управува заменик-министерката Ширет Елези, а политиките во овој ресор ги води премиерот Зоран Заев.

Фотографија на Nina Angelovska.

Фотографија на Nina Angelovska.

loading...