-Јас на симнување ја добив информацијата дека има соопштение или изјава а сега вие кажувате за кои лица се однесува, односно за потпретседател на Собрание. Ние секојпат сме го кажувале нашиот став, кога некое лице ќе биде осомничено, обвинето или слично тогаш ја применуваме мерката на санкции која што значи времено отстранување за да си докаже невиност. – рече Заев.