Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

ЗАЕВ И МИЦКОВСКИ ВЛЕГОА ВО ЈАВНА ПРЕПИРКА ОКОЛУ ТВ ДУЕЛОТ: Заев прифаќа под услов Мицко да се изјаснел против бојкот, Мицко му враќа ќе му кажел лично на дуелот

– Ќе прифатам дуел со Мицковски кога тој прво ќе се изјасни против бојкотот на референдумот!

Му одговори Заев на Мицковски кој вчера побара тв дуел со него. На ова одговори Мицковски на твитер:

loading...