Search
недела 20 октомври 2019
  • :
  • :

ЗАЕВ И КЕРИМ РУЧКААТ МАМАС АЈВАР СРЕДЕ АМЕРИКА СО КРИМИНАЛЦИ СЕ СЕДИ ОД КАКО ЌЕ ОТСЛУЖАТ КАЗНАТА ЗОКИ

Во исто време во Њу Јорк биле северџаните Заев, Теута и Керим.
Заев на вечера со пајташите на Дестани од Еколог, Еколог е најголем донатор на Теута и ДУИ, а Керим работи за Еколог.
После чудете се зошто го нема Керим повеќе во списокот на обвинети за Империја
https://twitter.com/Fabrik_a/status/1180465843894927360

зоки кога идеш у Будимпешта со грујо така седни си

loading...