Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

Задграничен комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Австралија ја откажува поддршката за Груевски

Македонија

Задграничниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Бризбен-Квинсланд од Австралија се оградува од ВМРО-ДПМНЕ и поддршката ќе му ја даде на ФРОДЕМ. Ова во писмо до А1он го посочува претседателот на комитетот, Љубе Спасески, во кое вели дека така ќе остане сè додека не се вратат основачите на ВМРО-ДПМНЕ во партијата.

Целиот текст ОВДЕ(А1он)

loading...