Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

Зад секоја успешна жена ќе стои – жена!

Силјановска – Давкова ќе ги популаризира жените во политиката. Стево Пендаровски им станал поубав на жените откако станал политичар. Како и да е, сѐ се врти околу жените – и тоа е сериозен цивилизациски напредок.

loading...