Search
петок 13 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ВРВИ ПЉАЧКАТА, ВРВИ

ПОЈАЧАЈТЕ ПЉАЧКУ!

Пред да стане министерка ЦАРОВСКА, на 5000 корисници на НАРОДНИ КУЈНИ се трошени 1,5 милиони евра! Сега се 3000 корисници, а пак се трошат истите пари…

И бара зголемуванје на буџет за кујните на 2,5 милиони евра, а да остане истиот број. Оти вака, со 1,5 на 3000 гладни поспоро оди ПЉАЧКАТА…

Со 2,5 миљона побрзо ќе ВРВА…

Стојанче Ангелов лапна место со жена му и го нема керамиди да крши.
Извини брат ( оти нели така се викате во Достоинство ), јас да треба да делам канцеларија со некој од учк, а од нив сум загубил белодробно крило тоа керамидите се од глава ќе си ги искршам.

Кој знае Сергеј како би ја излижал клештава, рѓичка нема да остане….
Ајде куци куци…Лиз лиз…..

Фотографија на Приказни од булеварот.

loading...