Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

Во живо: Грабеж на НЛБ банка во Чаир (ВИДЕО)

Во моментов во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир се наоѓа полиција која го испитува грабежот на банката кој се случил пред неколку минути.

Some alt text
loading...