Search
среда 8 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

(Видео)ТИ КАТО ТЕХНИЧКИ МИНИСТЕР, ЗНААШ ЛИ ДА ОРАШ: Техничкиот министер за земјоделство се качи на трактор и ораше нива

Македонија

Заболени
599
Мртви
26
Излечени
30
Активни
543
Last updated: 08/04/2020 - 08:09 (+02:00)

„Като технички министер знаате ли вие да ор’те? Знааш ли да ораш?“ – рече земјоделецот, на што министерот му одговори дека бил „дете од село“ и дека ги знаел сите земјоделски работи.

„Штом сте орале, штом знаете тија работи да ги работете, ќе ви дозволам да свретете еден круг“ – дополни земјоделецот.

Погледнете;

loading...