Search
понеделник 17 јуни 2019
  • :
  • :

(ВИДЕО) СЛАТКАРИСТИКА РАСПАЛИ ПО ПАНЧО: Нема поголем пушач од него, ни знае да пее ни да рапува, ми е криво што им ги зема парите на луѓето а некое дете за тие 100 евра ќе направи топ шоу!

(ВИДЕО) ЧОМОВСКИ СЕ ПРЕТЕРА СО ДЕМОКРАТИЈАТА: Им дозволи на гостите цел саат да му ја вреѓаат телевизијата дека е партиска и куртонска!

 ЗА САМО 15 ДЕНА НОВАТА ПЕСНА НА СЛАТКАР ИМА НАД 1 МИЛИОН ПРЕГЛЕДИ НА YOUTUBE

loading...