Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

(ВИДЕО) ПРИКАЗНАТА ЗА ЕДИНИЦАТА ЦРВЕНИ БЕРЕТКИ – ЛИЧНАТА ГАРДА НА МИЛОШЕВИЌ КОЈА ДИВЕЕШЕ ЕДНА ДЕКАДА НА ПРОСТОРИТЕ НА ЕКС ЈУГОСЛАВИЈА И НА КРАЈ ГО ИЗВРШИ АТЕНТАТОТ ВРЗ ЗОРАН ЏИНЏИЌ

Балкан

 

 

loading...