Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

(ВИДЕО) Оливер Спасовски ја преставува земјата на министерската конференција за безбедност и миграција -промовирање партнерство и отпорност во Виена.

Министерската конференција

Министерска конференција за безбедност и миграција -промовирање партнерство и отпорност во Виена.

Gepostet von Oliver Spasovski am Donnerstag, 13. September 2018

loading...