На социјалните мрежи се појави видео на кое се гледа како пратеникот Павле Богоевски се обидува да стане рапер.

Видеото очигледно е од времето кога тој беше активист, па се обидува фразата „Нема правда нема мир“ да ја вметне во рап текст.

Судејќи според коментарите, овој обид на Павле е залуден.