Search
понеделник 24 јуни 2019
  • :
  • :

ВИДЕО: На оваа двојка Новата 2019 им започна со секс во ЖИВО

Најдобар старт на новата година. Заљубена двојка имала секс за време ан вклучување во живо од  дочекот во Њујорк.

Фатени на дело, неверојатно видео се шерува преку социјалните мрежи.

Еден пар од Њујорк имал навистина добар почеток на 2019 година, судејќи според видеото на социјалните мрежи.

Околу два милиони луѓе на Тајм Сквер во Њујорк ја дочекаа новата 2019 година, многу телевизии имале директно вклучување токму од оваа прослава.

Едно видео го привлече вниманието на светската јавност, на него може да се види како зад новинарката која известува од прославата еден пар изгледа како да има секс.

Според коментарите под видеото напишани на социјалните мрежи, многу луѓе се согласуваат дека момчето и девојката во таа гужва водат љубов.

loading...