Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ВИДЕО: Македонци во Мелбурн ги запалија знамињата на Грција и Албанија и сликите на Заев и Шекеринска

Околу 50 Македонци кои живеат и работат во Австралија, пред македонскиот конзулат во Мелбурн, ги запалија грчкото и бугарското знаме и фотографиите на Зоран Заев и Радмила Шекеринска.

Скандираа пароли и носеа исклучиво знамиња со Ѕвездата од Вергина. Некои од демонстрантите носеа заштитни маски на лицето.

Знамињата и фотографиите ги полеаа со бензин.

Видео ТУКА!

Извор: ako.mk

loading...