Search
среда 13 ноември 2019
  • :
  • :

Ви текнува ли на најшвалерската реклама на сите времиња? (ВИДЕО)

Ова е рекламата која беше актуелна во 90-те години. Рекламата се однесува на цигарите ,,Партнер”. Се прикажуваше на македонската телевизија во сите ударни термини.

Погледнете го видеото и потсетете се на старите времиња.

loading...