Search
петок 15 ноември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Вежба “ОДЛУЧЕН УДАР“Презентација на вооружување и опрема од македонската армија и армијата на САД.

Фотографија на Митко Јанчев - Градоначалник на Општина Кавадарци.

Фотографија на Митко Јанчев - Градоначалник на Општина Кавадарци.

Фотографија на Митко Јанчев - Градоначалник на Општина Кавадарци.

Фотографија на Митко Јанчев - Градоначалник на Општина Кавадарци.

Фотографија на Митко Јанчев - Градоначалник на Општина Кавадарци.

Фотографија на Митко Јанчев - Градоначалник на Општина Кавадарци.

Фотографија на Митко Јанчев - Градоначалник на Општина Кавадарци.

Фотографија на Митко Јанчев - Градоначалник на Општина Кавадарци.

Фотографија на Митко Јанчев - Градоначалник на Општина Кавадарци.

Фотографија на Митко Јанчев - Градоначалник на Општина Кавадарци.

Фотографија на Митко Јанчев - Градоначалник на Општина Кавадарци.

loading...