Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

ВЕЧЕРАШНИОТ МИТИНГ НА ВМРО ДПМНЕ ФОТО, ВО ЗАВИСНОСТ ОД ИЗВОРОТ БРОЈКИТЕ СЕ ОД 18 ДО 35 ИЛЈАДИ

Не изигравајте комуналци 3 та смена него анимирајте народ за утре…а ѓубре има секогаш кога има гужва се надевам и утре ќе има

Фотографија на Марјан Стаменковски.

Бројката е некоја обопштена цифра на МВР, СДСМ и ВМРО ДПМНЕ…

loading...