Search
понеделник 22 јули 2019
  • :
  • :

Ве мачат непотизам и партиски вработувања? И нас

Ве мачат непотизам и партиски вработувања? И нас. ИРЛ провери кои се министрите во владината комисија за именување кои имаат задача да се осигураат дека се избрани најдобрите кандидати за директори во институции и државни претпријатија. Венко Филипче Dragan TevdovskiOliver Spasovski Садула Дураку, Хазби Лика и Љупчо Николовски.

Кои се министрите во владината комисија преку чии раце поминуваат сите вработувања на директори и членови на управни одбори

Ве мачат непотизам и партиски вработувања? И нас. ИРЛ провери кои се министрите во владината комисија за именување кои имаат задача да се осигураат дека се избрани најдобрите кандидати за директори во институции и државни претпријатија. Венко Филипче Dragan Tevdovski Oliver Spasovski Садула Дураку, Хазби Лика и Љупчо Николовски.

Gepostet von Investigative Reporting Lab Macedonia am Montag, 11. Februar 2019

loading...