Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ: СТАРТУВАМЕ БЕЗМИЛОСНО

Saska Cvetkovska е во Investigative Reporting Lab Macedonia со Trajce Antonovski и 2 други.

пред 39 мин.Skopje

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ: СТАРТУВАМЕ БЕЗМИЛОСНО. Пошто на колегиум се потврди дека сите криминалци се невини или на чекор до невини согласно Устав и Закон, (of course!), пристапуваме кон престројување во нашите редови – баталуваме корупција, ќе работиме лајфстајл. #тестнаслови „Куќен притвор со стил “; „Бегство од градскиот метеж – Во Зелениково со Латас“, „10 топ амнестирани претприемачи – од државен службеник до нафташ и хотелиер“; „Војна на брендовите: Сеад или Сеад Ибица”. Отворени сме и за други предлози. За прв спонзор би ги одбрале АДОРА инжинеринг на почитуваниот доктор Ванчо Чифлиганец, а на коктелот по повод промоцијата на нашиот нов проект говорник ќе биде професор доктор Венко Андоновски, член на Друштвото на писатели и автор на капиталното дело „Можеш и ти“ – биографија на д-р Чифлиганец, погоре споменат. #ЖивотСоСтил#ДојдеЖивот #БезмилосниВоБорбатаЗаКорупцијa

Фотографија на Saska Cvetkovska.

loading...