Search
петок 13 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Утринава единици од економски криминал биле во претрес кај Нефи Усеини

Утринава единици од економски криминал биле во претрес кај Нефи Усеини во неговите фирми и канцеларии. Како што дознаваме овој случај ќе продолжи и ќе се водела сеопфатна истрага околу советникот во охридскиот совет од ДУИ Нефи Усеини познат по дивоградбата кај Чинарот во Охрид.

loading...