Search
недела 22 септември 2019
  • :
  • :

Унгарските проститутки од портали со све Латас и Нимфомакс пишете извор кога преземате

Медиумските проститутки на Грујо Хранети со унгарски пари презеле колумна од Македонка Коцева објавена во Доказм ЛИНК ТУКА

Извор нема од каде, интерес покажале да плашат народ со лажни тези или замена на тези демек опозицијата требало низ тераса, додуша грујовистите треба и полошо од висококатница него тоа е друг муабет..

ВИДИ ЛИНК

Дечки од опозицијата тоа што сите сте се фатиле ко слепи за стап и џавкате е ваше, но битно е кој ве плаќа и и замерувам на државата зошто не ги исконтролира унгарските пари и не ви го сосече каналот баш би било фино, тоа сакав да ви кажам дека време е финансова полиција со се УЈП да поработи, ајде Сања мењај гаќите и со оној дечко ти од финансова поработете.

loading...