Search
сабота 18 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ЦЕНТРАЛЕН РЕГИСТЕР ХАКИРАН? ВИСТИНА ХАКИРАН

Почитувани новинари,
Директорката на Централен регистар на РМ, во моментов е зафатена со местење тендери и мобинг кон членови на ВМРО! За 2 месеци, кога ќе се спрема за во затвор, ќе може да ви одговори на сите прашања.

Пауза! Регистраторката Ана Трајчева во мометов размишља дали да ја вади сликата со Груевски или со Заев. Тоа ја мачи целава институција

Фотографија на Централен регистар на Република Северна Македонија.

loading...