Search
сабота 14 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ЦЕЛА ВЛАДА И ЦЕЛО СЈО СЕ НАПИ ОД ВИНОВО, НАЗДРАВЈЕ НЕКА ВИ Е ПОЗДРАВ ИЗ РОВИЊА

Vladata za opshti i zadnicki raboti kako i Sjo izvrshija nabavka na vino za nivnite privatni zbavavi…na zdravje

тоа бе швалерот на Сања напраил набавки у СОЗР за цела 4 годишен мандат само виното на Орце ќе се дегустира…Пеце Пеце

loading...