Search
петок 24 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Тричковски заминал од Слободен печат, Кабранов не извести дека ќе го земеле во 1 тв да биде ководител со Чомовски според годините и излапеноста најдобар пар би биле

Branko Geroski Извини Тричко вака доцна… Бев на претстава, малку поинтересна од оваа твоја драмолетка што ја приреди денеска. Ќе бидам краток и јасен. Ако така си одлучил, твоите обврски кон “Слободен печат” престануваат од вечерва. Обврските кон тебе ќе бидат исполнети според сработеното и според вообичаената динамика. Пријатма вечер.

Тричковски заминал од Слободен, Кабранов не извести дека ќе го земеле во 1 тв да биде ководител со Чомовски според годините и излапеноста најдобар пар би биле

Фотографија на Branko Trickovski.

loading...