Search
петок 22 март 2019
  • :
  • :
loading...

Тони Делков замина да ужива во зимската бела идила во Боровец, Бугарија

loading...

Додека Неготино е натрупано со снег , а улиците се неисчистени и небезбедни и за сообраќај и за пешаци, градоначалникот на град Неготино Тони Делков замина да ужива во зимската бела идила во Боровец, Бугарија.
Градоначалниче, граѓаните за тоа не те гласаа! Врати се од кај шо си и обезбеди им на граѓаните пристоен живот во сопствениот град.

Фотографија на Неготино- Информации- Случувања.

loading...