Search
среда 13 ноември 2019
  • :
  • :

Ти им викаш Македонија е, они упорно во етер – Северна.

До медиумите и глупите новинари – престанете на вести и во текстови Македонија да ја ословувате како ,,Северна” и да им ги мешате главите на луѓето дека Македонија по дома и ,,по влечки” е Северна. Кога читате владино соопштение во етер, да, ,,Северна” е. Поинаку е Македонија.
Не наметнувајте сосила нешто кое го нема како обврска во Преспански. И не го делете народот.
Имено, затоа и му го препостирам коментарот на Миле Бошњаковски, екс владиниот портпарол од лани, кој објасни на статус кај колешка ми Соња, за да и` укажам на јавноста колку празни глави и шупелки работат во медиуми.
Ти им викаш Македонија е, они упорно во етер – Северна.

loading...