Search
среда 19 февруари 2020
  • :
  • :

ТЕТА СОФИ КУНОВСКА НЕ БИЛА КОНЦЕНТРИРАНА, ТЕТЕ НЕ СМЕ НИ НИЕ ГЛЕДАЈЌИ ТЕ КОЈ ГО ВРТИ ЗАКОНОТ ЕТЕ ИМ ГО ТАМУ ОЧИ НЕК ВАДАТ

Sofija Kunovska

пред 6 мин.

Kunovska si ja soncha dundata vo Majami…deskripcija 🙂
i citatelot so ni pisal deka se ova i platil Iloski od Komercijalna banka e netocno lazes bre i ljubomoren si

Си мислам нешто…
Дека не сум баш концентрирана, да потпрашам…

Странските експерти што кобајаги ќе бираат пратеници за листите на СДСМ и што се супститут за демократски постапки во СДСМ определени со Статут, Рада или Зоки ќе ги бираат?

И никој од вас, членството, до сега не сте им го поставиле ова прашање?
Уште сто години нема држава да имаме.

loading...