Search
петок 10 април 2020
  • :
  • :

ТЕПАЈ, СВЕ ДА МУ Е*АМ!

Македонија

Заболени
663
Мртви
30
Излечени
37
Активни
596
Last updated: 10/04/2020 - 08:09 (+02:00)

Фотографија на Зоран Буревесник Божиновски.

Фотографија на Зоран Буревесник Божиновски.

ТЕПАЈ, СВЕ ДА МУ ЕБАМ!

Сабота е, истрагата одмара, ама у ШТИП си работе. Читајте внимателно, колку прецизно е опишано. Ама ,,истражителот,, да остане аонимен…

Овде позитивно е што е најден и ВИНОВНИКО и спомагателите!!! Иако е малку заплеткано, јас не разбирам до крај, ама локално у Штип знаат кој е кој…

loading...